Sivut

sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Monen pallon jälkeen...


Monen Neon Q.T:n jälkeen...


Sain vihdoin Kitty Queenin!


Laitoin kaverin valitsemaan pallon. Hänellä on tunnetusti huono tuuri, mutta nyt meni kyllä aivan oikein. ^__^

Olen lakannut kaikki minulle jäävät Glitter L.O.L Surprise nuket, ettei glitterit varise. Tämän vinkin sain eräältä jolle möin yhden nuken face to face Rovaniemellä käydessäni.

Pelailen tällä hetkellä aika paljon Dead By Daylightia.

Vielä muutama piste ja saan Year of the Pig asusteen kokonaisuudessaan Huntresille. >.<




4 kommenttia:

  1. olit kyl onnekas :) ei näitä vaan voi vastustaa täysin vaikka tulee paljo samanlaisia ^^' en oo saanu puoliakaan tuosta sarjasta, luulis et ei ikuisuuksiin tulis kaksoiskappaleita. montas sulla on tosta glam glitteristä? kauankohan niitä saa kun uudet tulevat keväällä markkinoille.. liekö viimeset myynnissä nyt.

    VastaaPoista
  2. En tiedä yhtään miten pitkään ovat markkinoilla... Miulla on tuosta Glam Glitteristä ne jotka halusinkin. En kerää kaikkia. :3 Eli Neon Q.T, Spice, IT Baby ja Kitty Queen. Cherry vielä harkinnassa, minulla olisi hänelle petsi valmiina... ^__^ Glitter seriesistäkin minulla on Rocker ja Teacher's Pet. Muista en niin välitä. Bling seriesistä minulla ei ole mitään. Tulivat jouluna kauppoihin ja loppuivat samantien. :D Siitä haluaisin muutaman nuken. Bon Bonin, Trouble Makerin ja Poshin. :3

    Ensikuussa tulee ainakin verkkokauppaan Hairgoals. Tilasin yhden sellaisen Saksan Amazonista. Siitä sarjasta haluaisin ainakin Splattersin, Bhaddien ja Witchay BayBayn. Sen pitäisi saapua tällä viikolla. Samoten kuin uutta Pets sarjaa, Fuzzy Pets. :D

    VastaaPoista
  3. Onnittelut, että sait juuri sellaisen kun halusit! ;) Hyvä idea toi lakkaaminen. Glitterit siellä täällä on ärsyttäviä (varsinkin jos niitä on eksynyt naamaan).

    VastaaPoista
  4. Hei, löysin edellisestä blogistasi asiaa kun olit joskus myymässä Pullip Mignight Velvetiä. Ehtikös hän jo mennä? 😅 Tää on nyt tälläin long shot varmaan haha.

    VastaaPoista